Ratakatu 1, lh 1, 21100 NAANTALI | PL 28 21101 NAANTALI+358 (0)44 9778 670

tilitoimisto

Taloustiimi Leana – taloushallinnon kumppanisi Naantalista

Etsitkö yrityksellesi luotettavaa kirjanpitäjää, taloushallinnon ammattilaista tai kattavia tilitoimistopalveluja? Tervetuloa asiakkaaksemme! Olemme Taloustiimi Leana, taitavan taloushallinnon sekä yksilöllisen palvelun tilitoimisto Naantalista.

Haluamme tuntea yrityksesi ja olla hyödyksi

Toimintamme on henkilökohtaiseen palveluun perustuvaa pitkäjänteistä asiantuntijapalvelua. Uskomme, että vankka luottamussuhde sekä toimiva yhteistyö kantavat hedelmää vuosiksi eteenpäin. Pysyvät ja pitkäikäiset asiakkuudet ovat yrityksemme ydin ja ylpeys.

Asiakkaanamme tunnet oman kirjanpitäjäsi ja me tunnemme yrityksesi. Näin tiedät koko ajan, keneltä saat asiantuntevaa apua yrityksesi kirjanpitoon sekä muihin taloushallinnon osa-alueisiin liittyen. Olet aina tervetullut käymään toimistollamme Naantalissa!

Tutustu tiimiimme»

Auktorisoitu tilitoimisto

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Tämä tarkoittaa, että yrityksemme osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit on tarkastettu ja toimimme hyvän tilitoimistotavan mukaisesti. Noudatamme myös Taloushallintoliiton luomaa toimialastandardia, joka takaa keskeytyksettömän ja laadukkaan palvelusuhteen asiakkaillemme.

Lue, miksi kannattaa valita auktorisoitu tilitoimisto »

Yksinyrittäjä tai kansainvälinen yhtiö? Me palvelemme!

Tilitoimistomme asiakkaat edustavat eri toimialojen ja yritysmuotojen laajaa kirjoa metsä- ja maatalouden yrittäjistä rakennusliikkeisiin ja kansainvälisesti toimiviin yhtiöihin.

Palvelukielinämme ovat sekä suomi että englanti.

Jokainen yritys ja sen tarpeet ovat erilaisia. Siksi suunnittelemme ja sovimme yhdessä, miten voimme helpottaa yrityksesi arkea parhaiten. Voimme esimerkiksi hoitaa yrityksesi talousasioita paikan päällä toimitiloissanne tai tehdä yrityksesi palkkahallinnon etätyönä ja toimittaa tarvittavat tiedot kirjanpitäjällesi. Voit myös tehdä itse haluamasi osan taloushallinnon tehtävistä ohjelmistoamme käyttäen.

Ota yhteyttä tai tule käymään toimistollemme Naantaliin, niin keskustellaan yrityksesi toiminnasta. Olipa tarpeenasi pelkkä kirjanpito tai kokonaisvaltainen taloushallinto, yhteinen tavoitteemme on yrityksesi taloudellinen menestyminen.

Ota yhteyttä tai tule käymään!