Ratakatu 1, lh 1, 21100 NAANTALI | PL 28 21101 NAANTALI+358 (0)44 9778 670

palkanlaskenta

TÄSMÄLLISTÄ JA JOUSTAVAA PALVELUA

Palkkahallinnon palvelut Naantalista maailmalle

Palkanlaskenta hoituu Taloustiimi Leanan toimesta yhtä perusteellisesti ja joustavasti kuin muutkin taloushallinnon tehtävämme. Palvelemme Naantalin toimistoltamme käsin niin Varsinais-Suomen yrityksiä kuin kansainvälisiä toimijoita. Olipa toiveenasi pelkkä palkanlaskenta tai koko palkkahallinnon ulkoistaminen, me olemme valmiina toimimaan!

Palkanlaskentaa räätälöidysti yrityksesi tarpeisiin

Sovimme palkanlaskennan ja palkkahallinnon palveluista yksilöllisesti yrityksesi tarpeiden mukaan. Voimme hoitaa esimerkiksi pelkän palkanlaskennan, jolloin vastaat itse yrityksesi kirjanpidosta.

Haluttaessa huolehdimme myös yrityksesi koko palkkahallinnosta. Kun toimitat meille hyväksytyt palkanlaskentatiedot, kuten tuntilistat, laskemme niiden perusteella yrityksen työntekijöille palkan. Tämän jälkeen lähetämme palkat maksuun ja toimitamme palkkalaskelmat sovitusti joko yritykseen tai suoraan palkansaajalle. Lisäksi hoidamme tarvittavat viranomaisilmoitukset ja vuosi-ilmoitukset eri tahoille sekä palkanlaskennan raportit yritykselle ja palkkatodistukset työntekijöille.

Palkkahallinnon ammattilaiset palveluksessasi

Asiakkaanamme saat käyttöösi palkanlaskijoidemme vuosien kokemuksen sekä ajantasaisen osaamisen. Palkanhallinnon palvelujen ohella voit pyytää meiltä neuvoa ja apua esimerkiksi työsopimusten tulkinta-asioihin. Tarvittaessa myös ohjaamme sinut oikean asiantuntijan puheille.

Mietityttääkö vuonna 2019 alkava tuloverorekisteri?

Meitäkin mietityttää ja olemme tulevaan muutokseen kouluttautuneita ja valmistautuneita. Tässä on myös hyvä tilaisuus miettiä työntekijöiden kanssa verkkopalkkaan siirtymistä. Palkkalaskelmat lähetettäisiin suoraan sähköisesti työntekijöiden verkkopankkiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Avullamme varmistat, että yrityksesi palkanlaskenta tai halutessasi koko palkkahallinto toimii luotettavasti ja sujuvasti kaikissa tilanteissa. Ota yhteyttä tai tule käymään tilitoimistossamme Naantalissa, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä!