Ratakatu 1, lh 1, 21100 NAANTALI | PL 28 21101 NAANTALI+358 (0)44 9778 670

kirjanpito

UUTTA VIRTAA TALOUDEN HOITOON

Kattavat kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut Naantalista

Kirjanpito on yrityksen perusvelvollisuus ja naantalilaisen tilitoimistomme suosituin palvelu. Hoidamme niin toiminimien, pienyritysten, osakeyhtiöiden kuin kansainvälistenkin toimijoiden kirjanpidon sekä siihen liittyvät viranomaisvelvoitteet, verotusasiat, konsultoinnit ja raportoinnit sekä muut tarvittavat tehtävät.

Palvelupaketti sovitaan yrityskohtaisesti.

Yksilöllistä palvelua, tuloksellista tiimityötä

Meillä tiedät aina, kenen puoleen voit kääntyä yrityksesi kirjanpito- ja talousasioissa. Oma kirjanpitäjäsi omaksuu yrityksesi taloushallinnon ja sen järjestelmät, minkä ansiosta saat aina asiantuntevaa, ajantasaista ja yksilöllistä palvelua. Kirjanpitäjäsi tietää, miten yritykselläsi sujuu ja hän tarttuu ajoissa mahdollisiin ongelmakohtiin.

Tavoitteenamme on toimia osana yrityksesi taloustiimiä. Halutessasi voimme työskennellä paitsi toimistossamme Naantalissa myös yrityksesi omissa toimitiloissa Turun seudulla. Sähköisien järjestelmien yhteiskäyttö puolestaan hävittää maantieteelliset rajoitteet kokonaan. Kirjanpidon rutiinien lisäksi autamme ja neuvomme mielellämme myös muissa yrityksesi taloushallintoon ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kattava kokemus maatiloista matkatoimistoihin

Taloustiimimme vahvuuksiin kuuluu myös laaja kirjanpidon ja eri toimialojen kokemuksemme. Palvelemme kaikkien toimialojen ja yritysmuotojen edustajia yritystoiminnan kaikissa vaiheissa. Ominta alaamme ovat yrittäjävetoiset pienyhtiöt. Erikoisosaamiseemme kuuluvat metsätalouden ja maatalouden kirjanpito- ja verotusasiat sekä yritys- että henkilöverotukseen liittyen, millä erotummekin monista Turun alueen tilitoimistoista.

Sähköinen kirjanpito vai perinteinen?

Olemme sähköisen taloushallinnon kokeneita ammattilaisia. Sähköisten työkalujen hyödyntäminen taloushallinnon rutiinitehtävien hoitamisessa (mm. laskujen ja tositteiden lähettäminen ja käsittely, raportointi ja arkistointi) on arkipäivää.

Sähköisten järjestelmien rinnalla meiltä onnistuu kuitenkin edelleen myös perinteinen kirjanpito, joka toisinaan onkin yritykselle järkevin vaihtoehto kokonaiskustannusten ja hyötyjen kannalta. Yhdessä löydämme parhaiten yritykselle sopivat toimintatavat ja ohjelmat!

Saatko tarvitsemaasi palvelua? Haasta kirjanpitäjäsi!

Kun valitset kirjanpitäjää ja tilitoimistoa yrityksellesi, sinun ei tarvitse tyytyä vain rutiinipalveluihin. Kirjanpitäjä voi olla yritykselle erittäin arvokas voimavara – oma neuvonantaja, joka tuntee taloushallinnon kiemurat ja osaa neuvoa niin yrityksen perustamisessa, rahoituksen järjestämisessä kuin liiketoiminnan kehittämisessä.

Lue lisää yritysneuvonnan palveluistamme »

Kirjanpitopalvelut kaikenkokoisille yrityksille – ota rohkeasti yhteyttä!

Olipa tarpeenasi toiminimen, kansainvälisen yrityksen tai vaikkapa maatilan kirjanpito, Naantalin Taloustiimi Leanasta saat tarpeisiisi räätälöityä palvelua.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä!

Kirjanpitopalvelumme pähkinänkuoressa:

  • Kaikki yritysmuodot (toiminimi, ay/ky, oy, kiinteistö oy, asunto oy, yhtymä, maatila, metsätalous, pienyhtiöiden konsernit)
  • Tilinpäätökset
  • Veroilmoitukset
  • Alv-ilmoitukset
  • Yritysverotus ja henkilöverotus
  • Kansainvälinen liiketoiminta ja siihen liittyvät alv- ja veroasiat
  • Raportointi
  • Taloushallinnon henkilöstön sijaisuudet

+ kaikki muut tarvitsemasi kirjanpidon palvelut!